Ahol minden autó motorja felfrissül...

Hengerfej

Motorblokk

Turbo

Elérhetőségünk

 

 

Cégünk motorblokk és hengerfej, valamint turbó felújítással foglalkozik

 

A vállalkozásunk 1991 óta motorfelújító és összeszerelő üzemet működtet. Évek során a magas szintű alkatrész ismeretünk komoly gyakorlati tapasztalattal párosult.

A motorfelújításhoz rendelkezésünkre áll a magas szintű technológiai és technikai háttér. Gépműhelyünk a kerti traktoroktól a személyautón keresztül a kamionig, haszonjárművek teljes körű motorfelújítását garanciával vállalja! 

 

Olvassa, nézze meg a Totalcar, "Tibi műhelye" rovatban készült interjút és videót a gépműhelyünkről az alábbi linken, vagy a képre kattintva:

Mi történik egy motorfelújítás során? - Tibi műhelye

 

 

 

Hengerfej árajánlat készítés folyamata:

 

A gépműhelybe beérkező minden hengerfej egy egyedi azonosítót kap, ami egyben a munkalap száma is. Ezután a szétszerelés és tisztítást követően egy nyomáspróbán esik át, majd a szelepek görbeségének ellenőrzésével, szelepe vezetők lógásának és vezérmű tengelyek állapotának bevizsgálásával folytatódik. Ezekkel a folyamatokkal lehet pontos árajánlatot készíteni.

 

Fontos: Az árajánlat készítésének bevizsgálási költsége van, a hengerfejet nem tudjuk vissza állítani az eredeti állapotára.

 

 

 

Motorblokk árajánlat készítés folyamata:

 

A gépműhelybe beérkező minden motorblokk egy egyedi azonosítót kap, ami egyben a munkalap száma is. Ezután a szétszerelés és tisztítást követően egy nyomáspróbán esik át, majd a főtengely repedés vizsgálata után a hajtókarok ellenőrzése és hengerek kimérésével folytatódik. Ezekkel a folyamatokkal lehet pontos árajánlatot készíteni.

 

Fontos: Az árajánlat készítésének bevizsgálási költsége van, a motorblokkot nem tudjuk vissza állítani az eredeti állapotára.

 

 

Turbo árajánlat készítés folyamata:

 

A gépműhelybe beérkező minden turbo egy egyedi azonosítót kap, ami egyben a munkalap száma is. Ezután a szétszerelés és tisztítást követően egy bevizsgáláson esik át, ahol a ház, a geometria és középrész ellenőrzése történik. Így lehet pontos árajánlatot készíteni.

 

 


Előzetes árajánlat:

 

A megbontás nélküli árajánlatra is van lehetőség, de ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek mivel minden egyes típusnál lehet eltérés. Ezért pontos árajánlatot csak a gépműhelyben bevizsgált munkadarabokra tudunk adni.

 


Szállítás:


Személyes átvétel munkanapokon 07:00 - 15:00 között, 2040 Budaörs Nádas utca 9. szám alatt (Gépműhely, Motorcenter), vagy partner cégünknél, a Szakál Metal Zrt. kirendeltségein és Területi képviselőinél, továbbá Budapest környékén kiszállítókkal lehetséges.

> a Szakál Metal Zrt. elérhetőségei << itt érhetők el

 

Fontos: Tiszta, leszerelt hengerfejet és fűzött motorblokkot és turbót áll módunkban átvenni, egyéb alkatrészekért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük lehetőség szerint tisztán küldeni!

 

 

Fizetés:

 

Budaörsön, Szakál Motorcenterben: készpénzzel, bankkártyával, átutalással, esetenként előre utalással.
Szakál Metál Zrt. kirendeltségein: készpénzzel, átutalással, esetenként előre utalással.